DEZVĂLUIRE | Motivul pentru care oamenii de afaceri se feresc să investească la Dinamo

Dinamo a încheiat sezonul cu fruntea sus după un parcurs impresionant în playout-ul Ligii 1, dar asta nu înseamnă că problemele cu care se confruntă clubul sunt rezolvate.

Cu spaniolii încă dispăruți, suporterii din DDB și persoanele din conducerea clubului încearcă să găsească soluții pentru a salva clubul, astfel încât să nu mai ajungă în situația din sezonul recent încheiat, când s-au luptat pentru a se salva de la retrogradare.

Managerul sportiv de la Dinamo, Mario Nicolae, a vorbit despre problemele financiare și motivul pentru care unii oameni de afaceri se feresc să investească la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Avem datorii peste tot, se va face un an de când spaniolii au pus mâna pe această echipă, s-au adunat datorii mari. Cu ajutorul suporterilor și al sponsorilor se încearcă ”plombarea” unora dintre ele, taxele către stat, salariile jucătorilor.

Chiar și fanii se minunează de ce am reușit până acum. Ionuț Lupescu dorește să se implice, dar trebuie o comunicare cu partea spaniolă. E aproape inexistentă, ei mai ies cu câte un comunicat, mai vorbesc cu unii ziariști.

E și Nicolae Badea implicat, sunt mai mulți care vor să ajute, dar așteaptă să vadă ce se întâmplă. Spaniolii dețin de un an 70% din acțiuni, dar nu au investit niciun euro”, a explicat Mario Nicolae la Digi Sport.

Lasă un răspuns