Care e situația lui Paul Anton și Deian Sorescu. Anunțul conducerii lui Dinamo

Dinamo a lămurit situațiile lui Deian Sorescu și Paul Anton. Cei doi fiind oameni de bază în primul „11” la Dinamo, care ajutat din plin la salvarea echipei de la retrogradare, reușind împreună 12 goluri și tot atâtea assist-uri în acest sezon de Liga 1.

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, dezvăluie adevărul despre transferurile lui Sorescu și Anton. Aceștia vor rămâne alături de „haită” și în stagiunea următoare, dacă ofertele primitele pentru ei nu vor fi pe placul clubului.

Deian Sorescu poate pleca doar pentru 1 milion de euro, iar în cazul lui Anton, nici nu se pune problema de transfer pe o sumă precum 200.000 de euro.

”Anton mai are un an de contract cu noi, nu este adevărat că i-am dat o hârtie prin care poate să plece dacă vine un club și plătește 200 de mii de euro.

În cazul lui Deian Sorescu, el are o hârtie prin care se poate transfera pentru un milion de euro, dar e ceva mai vechi, dintr-o perioadă când echipa avea mari dificultăți, a fost o problemă de comunicare.

Dar nu există nicio ofertă pentru niciun jucător de la Dinamo”, a declarat Mario Nicolae în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Oficialul dinamovist a vorbit și despre ce achiziții ar putea face Dinamo pentru noul sezon, dar și ce se întâmplă cu jucătorii care au salarii mari, precum Diego Fabbrini și Adam Nemec.

”Vrem să facem o echipă competitivă. Sunt mulți jucători care nu rămân liberi de contract, ne așezăm la masă cu fiecare, dar nu putem merge înainte cu astfel de salarii. vedem ce e bine și pentru club și pentru jucători.

Fabbrini e jucătorul nostru, Nemec mai are un an, trebuie să le spunem clar și sincer jucătorilor care e situația lui Dinamo, să vedem realitatea.

Ne reunim pe 15 iunie, suntem în discuții avansate cu mulți jucători, unii din Liga 1 și unii din străinatate, au cerut un răgaz de gândire”, a mai spus diectorul sportiv al lui Dinamo.

Albentosa nu a primit nimic, dar a venit de curând, a plecat supărat, și-a dorit să continue, dar nu mai poate rămâne aici. Știam de la început că nu va sta, ni l-am dorit deși era spaniol, erau voci contra Spaniei din cauza lui Cortacero

Mario Nicolae

Lasă un răspuns