Paul Anton, despre viitorul său la Dinamo: „Sunt dispus să-l respect”

Dinamo a terminat stagiunea 2020-2021 en fanfare cu șase victorii și un egal din ultimele 7 dispute oficiale. A fost salvarea unui sezon din nou dezamăgitor pentru roș-albi care au tremurat pentru menținerea în prima divizie.

Paul Anton (30 de ani) este unul dintre jucătorii care au dus greul la Dinamo în actualul sezon. Mijlocaşul a pus umărul, alături de colegii săi, pentru salvarea lui Dinamo, cu care mai are un an de contract.

Totuşi, mijlocaşul ar putea pleca în această vară din cauza situaţiei complicate de la club. Echipe din România, dar şi din străinătate, au pus ochii pe jucătorul lui Dinamo.

“Habar n-am, eu nu am vorbit despre asemenea detalii. La ce probleme au fost, eu şi colegii mei ne-am concentrat să salvăm echipa, nu m-a interesat altceva. La ce stres am trăit, stresul vieţii, a fost cel mai greu sezon din carieră, bine că s-a încheiat cu bine! Am fost în interior, ştiu ce a fost exact.

Mai am contract un an cu Dinamo, eu sunt dispus să-l respect, dacă va veni vreo ofertă care să fie convenabilă pentru toate părţile, atunci, aşa cum se întâmplă în fotbal, va fi discutată. Dar eu mă prezint pe 15 iunie la reunire, mai departe las clubul şi pe agentul meu să discute detaliile”, a declarat Paul Anton pentru gsp.ro.

  • Paul Anton a evoluat în 35 de meciuri pentru Dinamo în sezonul recent încheiat. Mijlocaşul a marcat de şapte ori şi a fost unul dintre oamenii decisivi în eforturile pentru salvare.
  • 1 milion de euro este cota fotbalistului conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Lasă un răspuns