Suporterii dinamoviști, gata să se întoarcă în tribune! Azi e ziua decisivă


Ministerul Tineretului și Sportului a emis un comunicat oficial prin care anunță că, începând cu 1 iunie, lumea sportului se va bucura de noi relaxări ale restricțiilor, însă lumea handbalului ar putea să se bucure de prezența suporterilor încă de pe 29 mai.

Sâmbătă este programat Final Four-ul Cupei României, iar cele patru echipe rămase în competiție așteaptă un semn de la Federația Română de Handbal, informația care circulă în culise fiind că se va permite accesul pentru o capacitate de 25%.

Dinamo București și HC Dobrogea Sud Constanța, finalistele ultimei ediții, s-au calificat și în acest an în Final Four, iar campioana României ar putea fi susținută de peste 1.000 de fani în semifinala cu cei de la Bacău.

Din informațiile jurnaliștilor de la ProSport, Federația Română de Handbal ar trebui să ofere un răspuns oficial vineri, în contextul în care clubul din Constanța s-a grăbit să anunțe că accesul fanilor va fi permis. Fiecare club va primi câte 400 de bilete, la care se vor adăuga încă 400 de tichete pentru suporterii neutri. În total, se vor vinde în jur de 1.250 de tichete, doar că rămâne de văzut care va fi procedura, având în vedere că timpul în care trebuie organizate lucrurile este unul scurt.

Dacă anunțul oficial va veni în timp util, atunci Dinamo va fi susținută de sute de fani în partida cu Bacău, programată sâmbătă, de la ora 11:00. Aceștia se pot intersecta cu ultrașii Stelei: roș-albaștrii joacă de la ora 15:30 cu Dobrogea Sud Constanța.

Lasă un răspuns