Mihai Popescu, ofertat de Rapid. Vezi ce spune despre situația de la Dinamo

Ex-dinamovistul Mihai Popescu (28 de ani) a promovat în acest sezon cu Heart în prima ligă din Scoţia, iar acum aşteaptă duelurile cu Ianis Hagi. După experienţa de la St. Mirren FC, unde a lăsat o impresie bună, actualul club scoţian l-a convins să semneze.

Fundaşul central cu 69 de meciuri pentru Dinamo, a revenit în țară, în vacanță, și a recunoscut că a continuat să-şi urmărească fosta echipă, care a avut emoţii în privinţa retrogradării până spre finalul sezonului.

“Am urmărit aproape în totalitate meciurile şi rezultatele echipei. Sincer să fiu, eram puţin trist odată cu ei, pentru că au avut o serie de meciuri negative. Dar mă bucur că şi-au revenit într-un final. Când vorbim despre Dinamo ar trebui să vorbim despre primele locuri şi de câştigarea campionatului, nicidecum de evitarea retrogradării. Dar în ultimii ani situaţia a fost destul de dificilă. Ştiu pentru că am făcut şi eu parte. Tot sperăm, eu ca suporter şi toată suflarea dinamovistă, să se rezolve această situaţie şi să iasă odată din pasa asta mai proastă.

Sincer să fiu, e greu. Au demonstrat că pot (n.r. – suporterii), au ajutat clubul de atâtea ori, şi încă o demonstrează că sunt în stare să ţină clubul pe linia de plutire. Dar după părerea mea au nevoie de un om potent financiar care să fie lângă ei, să îi susţină. Şi zic eu că vor fi mult mai puternici cu această opţiune”, spus Mihai Popescu pentru Telekom Sport.

Popescu a dezvăluit că Rapid București l-a ofertat. Acesta spune că giuleștenii au încercat să aducă un fundaş central cu experienţă în Liga 1, în sezonul în care a promovat, dar ex-dinamovistul a preferat să se transfere în liga secundă din Scoţia, la Heart of Midlothian FC.

“Înainte să plec în Scoţia, am avut această ofertă de la Rapid. Dar chiar dacă a fost la liga a doua (n.r. – din Scoţia), unde am mers, am preferat să merg în altă ţară. Cunoşteam campionatul şi zic eu că a fost o opţiune mai importantă pentru mine şi o alegere destul de bună”, a declarat fundaşul.

  • Mihai Popescu a plecat din echipa alb-roşiilor în toamna anului trecut, după ce Cosmin Contra l-a trimis la echipa secundă. A fost perioada în care în “Ştefan cel Mare” spaniolii din conducere transferau pe bandă rulantă, iar foştii titulari nu şi-au mai găsit locul în echipă.

Lasă un răspuns