Dinamoviștii au început pregătirea pentru noul sezon. Lista celor 23 de jucători

Dinamoviști s-au reunit azi dimineață în cantonamentul de la Săftica, unde Dusan Uhrin a stabilit programul de pregătire al verii, dar se confruntă cu numeroase absențe, cel puțin în prima perioadă a stagiului de la Săftica.

23 de jucători s-au prezentat la reunirea echipei. Lotul roș-albilor a fost completat cu Mihai Neicuțescu de la Chindia și Andrei Florescu de la Metaloglobus, ambii reveniți. Fabbrini si Gol nu s-au prezentat la antrenamente șii au notificat clubul pentru restanțele salariale. Există șanse ca Fabbrini să revină, totuși, la Dinamo. Aceștia vor efectua, miercuri, vizita medicală, după care vor continua antrenamentele la Săftica, până la plecarea în cantonamentul din Turcia.

Jucătorii prezenți la primul antrenament de la Săftica

Portari – Mihai Eşanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu
fundaşi – Constantin Nica, Ante Puljic, Florin Bejan, Andrei Radu, Marco Ehmann, Deniz Giafer;

Mijlocaşi – Paul Anton, Alexandru Răuţă, Vlad Achim, Giani Creţu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Antonio Borduşanu, Dragoş Penescu, Andrei Florescu;

Atacanţi – Adam Nemec, Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuţescu, Cătălin Măgureanu.

Managerul sportiv Marius Adrian Nicolae a anunțat pentru pagina oficială de Facebook a clubului că Dinamo București va efectua un stagiu de pregătire centralizată în Turcia, la Bolu, în perioada 21-28 iunie, prevăzut cu un meci amical împotriva echipei Galatasaray Istanbul.

Lotul roș-albilor va fi cantonat la „Bolu Koru Hotels”, partida amicală Galatasaray Istanbul vs Dinamo București fiind programată pe 27 iunie, la Florya, în cantonamentul vicecampioanei Turciei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s