Diego Fabbrini, cu gândul la plecare: „În câteva zile voi decide”

Dinamo a avut vizita medicală, miercuri dimineață, după ce s-a reunit marți. Diego Fabbrini, unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din Ştefan cel Mare, e cu gândul la plecare.

Mijlocaşul italian nu a fost prezent la reunirea lotului, însă a venit la vizita medicală. Fabbrini spune că nu s-a alăturat dinamoviştilor de ieri din cauza faptului că a ajuns prea târziu în ţară. Întrebat despre viitorul său, dinamovistul a lăsat de înţeles faptul că se gândeşte la plecare. Problemele financiare din cadrul clubului sunt principalul motiv. În jur de 18.000 de euro câştigă Fabbrini la Dinamo.

„Nu am fost prezent la reunire pentru că am aterizat noaptea trecută în București, am avut avionul târziu. În câteva zile voi decide ce voi face, nu știu ce să spun acum. Nu știu ce așteptări să am de la Dinamo, astăzi o să fac primul antrenament cu echipa și în zilele următoare o să mă decid asupra viitorului meu.

Situația este dificilă, toată lumea știe asta. Nu știu dacă sezonul acesta o să fie mai greu decât precedentul, depinde cum va decurge pregătirea de vară, ce transferuri se vor face, deocamdată nu știm ce va urma”, a spus Fabbrini la vizita medicală.

  • Potrivit site-urilor de specialitate, mijlocaşul italian este cotat la 500.000 de euro.
  • Dinamo se va pregăti la Săftica până pe 20 iunie. În perioada 21-28 iunie, alb-roșii vor efectua un stagiu de pregătire centralizată în Turcia, la Bolu. La data de 27 iunie, Dinamo va disputa un meci amical cu Galatasaray Istanbul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s