Marius Niculae, după ce Generaţia de Aur a primit bilete la tribuna a doua: ”Eu sunt cam mic, sper să nu prind în peluză”

Marius Niculae a făcut ”haz de necaz” după ce Generaţia de Aur a României a primit bilete la tribuna a doua, în timp ce mai mulţi politicieni au stat la secţiunea VIP la meciul dintre Austria și Macedonia de Nord.

Fostul atacant dinamovist spune că a primit bilete la meciul de luni, dintre Ucraina și Austria.

„Politicienii n-au nicio vină, ei au fost invitați, s-au așezat pe locurile pe care le-au primit. Acum e problema cu jucătorii, clar că jucători ca Gică Popescu și Gică Hagi ar trebui să stea mereu la VIP. Doar dacă își doresc ei să stea acolo, ceea ce nu cred că și-au dorit.

A fost o greșeală din partea celor care au organizat, și eu am primit o invitație la meciul de luni, din parte federației. Stai că nu am primit biletul, vom vedea, să nu prind în peluză. În comparație cu Gică Popescu și Gică Hagi sunt cam mic, sper să nu prind în peluză”, a spus Marius Niculae.

PRIMA REACŢIE A UEFA DUPĂ SCANDALUL BILETELOR

UEFA a oferit o primă reacţie în urma scandalului cu biletele de la partida Austria – Macedonia de Nord.

”Pentru fiecare meci de la Euro 2020, majoritatea biletelor de la VIP sunt date ţărilor ce joacă (Austria şi Macedonia de Nord în cazul meciului de pe 13 iunie 2021). Restul sunt distribuite între guvern, parteneri comerciali, UEFA, oraşul gazdă, asociaţia gazdă şi structura locală de organizare.

Din pricina măsurilor anti-Covid, capacitatea tribunii VIP din Bucureşti este redusă semnificativ. Aşadar, numărul de bilete disponibile pentru FRF şi structura de organizare locală a fost foarte scăzut.

UEFA se va consulta cu Federaţia Română de Fotbal pentru a încerca să găsească o soluţia ca un număr cât mai mare de legende să poată veni la meciurile următoare, în cele mai bune condiţii”, se arată într-un mail trimis de UEFA, postat de Facebook de Violeta Moroianu.

  • Hagi, Popescu și Munteanu au fost nevoiți să urmărească meciul alături de restul spectatorilor, în timp ce la tribuna oficială au stat președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, directorul tehnic, Mihai Stoichiță, dar și nume din politică, precum Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, Anca Dragu, președinta Senatului, dar și Nicușor Dan, Primarul Capitalei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s