Andrei Blejdea și-a luat rămas bun de la Dinamo! Vezi mesajul de adio

Dinamo de abia s-a salvat în sezonul trecut, dar lucrurile nu s-au îmbunătățit, dimpotrivă. Situația este una disperată, din toate punctele de vedere. Doar fanii de la DDB încearcă să țină corabia pe linia de plutire, dar se apropie startul sezonului și nu se știe cine va mai juca la Dinamo.

Antrenorul ceh speră să nu mai piardă, măcar, fotbaliști, dar situația financiară a clubului împiedică până și acest deziderat. Ultimul fotbalist care și-a anunțat plecarea este Andrei Blejdea. Este adevărat că atacantul de 24 de ani nu era un jucător de bază pentru Dinamo. Chiar și așa, în situația în care dinamoviștii nu pot aduce fotbaliști, slăbirea lotului îl îngrijorează pe antrenor.

Blejdea și-a luat adio de la fanii alb-roșiilor printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare: „Mulțumesc pentru tot, FC Dinamo București”, a fost mesajul lui Blejdea către suporteri. Fotbalistul venise în iarnă de la FC Argeș, dar nu s-a impus în echipa lui Uhrin. Așa că a ales să își continue cariera în altă parte. Iar „câinii” mai rămân fără o soluție în ofensivă.

Uhrin a avut la reunire 23 de fotbaliști, dintre care șapte de la echipa a doua. Antrenorul este tot mai îngrijorat și nemulțumit și ar putea părăsi și el clubul din Ștefan cel Mare. Mai ales că nu și-a luat banii de ceva timp. Nu acesta este principalul motiv de nemulțumire pentru tehnician.

„Nu știu cu cine să vorbesc, nu am cu cine discuta. Nu știm pe cine să ne bazăm, ce jucători rămân, dacă mai pleacă cineva. Va fi foarte greu, au intrat echipe bune în Liga 1. Altele s-au întărit, așa că va fi greu să progresăm. Aș vrea să vorbesc cu șefii, dar nu știu cine poate fi”, a prezentat situația Uhrin.

Minunea ar putea veni chiar din Spania. Pablo Cortacero ar fi anunțat iar că se va întoarce și va rezolva toate problemele. Nimeni nu mai crede vorbele patronului iberic. Mai ales că, din cauza jucătorilor aduși de el, apoi neplătiți, Dinamo are interzis la transferuri.

  • Andrei Blejdea a fost format la Academia Dinamo, fiind coleg de generație la grupa de juniori 1996 cu Ionuț Nedelcearu și Andrei Radu.
  • Fost component al reprezentativei de juniori sub 17 ani a României (8 selecții), Andrei Blejdea a plecat din Ștefan cel Mare în 2014 la Wil (Elveția) și a mai jucat în carieră pentru Domzale U19 și Kranj (ambele din Slovenia), Eintracht Braunschweig II (Germania), Academica Clinceni, Pandurii Tg. Jiu și FC Argeș, cu care a promovat vara trecută în prima ligă a României.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s