Victorie la TAS pentru Dinamo

La Dinamo sunt foarte multe lucruri de rezolvat, iar faptul că jucătorii refuză în continuare să se antreneze este o mare problemă, la fel cum a fost și faptul că nu se puteau face transferuri.

Conducerea clubului nostru a fost informat că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a hotărât să ne permită din nou să efectuăm transferuri. Oficialii dinamoviști așteaptă documentul respectiv chiar astăzi, prin care TAS certifică acest lucru.

Dinamo a aflat că a primit interdicție la achiziții după memoriul depus de Isma Lopez, unul dintre jucătorii sosiți în „haită” în timpul lui Don Pablo Cortacero. Între timp, cei din club au făcut eforturi majore pentru a plăti către TAS taxa de 20.000 de franci elvețieni pentru ca speța să fie analizată.

Dinamo pierde zilnic jucători. Alți trei oameni de bază, printre ultimii rămași, au refuzat să se antreneze ieri dimineață. Este vorba despre Vlad Achim (32 de ani), Alexandru Răuță (29) și Adam Nemec (35). Singurul jucător care a prezentat o scuză a fost Răuță, care a susținut că este accidentat.

Un caz mai special este cel al lui Marco Ehmann, și el pe picior de plecare. Stoperul deține și cetățenia germană, de aceea beneficiază de dreptul de a i se adresa federației internaționale pentru rezolvarea problemei sale. Ehmann este în acest moment singurul fundaș central valid. În schimb ce, Florin Bejan și Ante Puljici tocmai au părăsit echipa.