Mureșan a anunțat numele noului antrenor al lui Dinamo: „Urmează să semneze contractul”

La finalul antrenamentului de sâmbătă, Dușan Uhrin Jr. și-a luat la revedere de la jucători și a anunțat că pleacă din Ștefan cel Mare. În plină insolvență, cu jucători care pleacă unul după altul de la club și cu transferuri blocate, antrenorul ceh a decis să părăsească „corabia”.

Imediat, Iuliu Mureșan a anunțat că Dario Bonetti este primul pe lista de înlocuitori. Noul oficial al lui Dinamo a revenit la o televiziune sportivă, și a anunțat că, antrenorul italian ar urma să ajungă duminică seara în România, iar luni ar putea să semneze contractul cu Dinamo.

„Am luat decizia de a aduce un antrenor care a mai fost. Discutând cu mai mulţi oameni apropiaţi de club, mai ales DDB, am ajuns la concluzia că cel mai potrivit este Dario Bonetti.

A mai fost aici, am vorbit cu el, urmează să vină mâine seară sau luni să semneze contractul. Antrenoratul e ca mersul pe bicicletă. El este un antrenor italian, bun. Va fi greu în primele etape, dar nu mi-am pierdut speranţa că vom putea face transferuri”, a declarat Iuliu Mureşan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s