Uhrin părăsește corabia: „A condus ultimul antrenament”

Dusan Uhrin a decis să părăsească „haita”. Antrenorul ceh i-a anunţat deja pe jucători decizia luată. Nemulțumit probabil de situația de la echipă Uhrin a ales până la urmă să plece de la Dinamo, iar Iuliu Mureșan trebuie să pregătească planul B pentru banca tehnică.

„Da, este adevărat că Dușan Uhrin Jr a plecat astăzi de la echipă. A condus ultimul antrenament și după aceea a strâns în jurul lui toți jucătorii și și-a luat rămas bun de la toți. A venit și la mine, dar eu știam deja că a luat această decizie de câteva zile. Pentru mine nu a fost o surpriză. A plecat împreună cu staff-ul lui, iar acum suntem în căutare de antrenor principal.

Ne-am gândit la un tehnician care să fie agreat și de suporterii echipei și primul nume este cel al lui Dario Bonneti, care a mai fost aici și mie chiar mi-a plăcut cum s-a descurcat. Este un antrenor italian, știe cum să așeze echipa în teren și jucătorii au nevoie de cineva care să se impună foarte repede. Este o situație foarte gravă din punct de vedere sportiv, dar trebuie să o gestionăm!”, a spus Iuliu Mureșan.

Faptul că Dusan Uhrin a ales să plece de la Dinamo nu este deloc o surpriză, fostul antrenor dinamovist a lăsat de înțeles în mai multe rânduri că este nemulțumit de situația de la echipă. Faptul că în continuare interdicția la transferuri nu a fost ridicată, jucătorii refuză să se antreneze și nu se pot disputa partide amicale, l-au convins pe Uhrin să plece.

Dacă plecarea lui Uhrin nu este surprinzătoare, mai surprinzătoare este varianta propusă de Iuliu Mureșan, Dario Bonetti. Antrenorul care a evoluat cu Dinamo în grupele Europa League în 2009 și care a câștigat Cupa României în 2012, a fost nominalizat de Mureșan drept varianta de înlocuire a lui Uhrin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s