Paul Anton, tranșant după ce Dinamo a învins-o pe FC Voluntari: „Avem foarte mult de muncă şi încă e greu”

Dinamo a reușit să câștige, scor 3-2, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari, în prima rundă din noul sezon al Ligii 1. Toate cele golurile ”câinilor” au fost marcate de Deian Sorescu (minutele 44, 59 și 72).

Problemele financiare de la club au fost uitat preţ de câteva momente, iar Dinamo pare în viaţă din nou. Însă, câţiva jucători încă ar putea să plece, printre care şi Paul Anton. Mijlocaşul ”câinilor” a dezvăluit că a depus memorie, însă nu a vurt să ofere prea multe detalii. În plus, Anton i-a lăudat pe suporterii dinamovişti, pe care îi consideră cruciali în triumful obţinut.

”Ne bucurăm că am reuşit să facem o surpriză pentru că chiar e o surpriză. E o victorie bună, însă trebuie să fim conştienţi că avem foarte multe lipsuri. Avem foarte mult de muncă şi încă e greu. Suntem forţaţi de această situaţie, deşi poate să fie şansa acestor tineri să demonsteze că merită să joace la acest club.

(n.r. Ţi-ai depus memoriu?) Da, am un proces, vom vedea, sunt în discuţii. E clar că în seara asta a contat foarte mult că spectatorii au fost şi aţi văzut când jucam cu stadionul aproape plin ce atmosferă frumoasă e şi consider ca au şi ei un mare merit”, a declarat Paul Anton la finalul partidei.

  • Pentru Dinamo urmează partida împotriva nou-promovatei FC U Craiova, programată luni, 26 iulie, pe stadionul Ion Oblemenco.