Iuliu Mureșan, după Dinamo – FC Voluntari 3-2: „Peluza ne-a împins de la spate”

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Deian Sorescu (23 de ani) a marcat toate golurile echipei noastre.

Iuliu Mureșan, administratorul lui Dinamo, a rămas impresionat de fotbalistul de 23 de ani. Acesta s-a arătat mulțumit de evoluția echipei sale și a ținut să felicite toată echipa, de la antrenori la jucători și la suporteri pentru prima victorie stagională.

„S-a jucat la sacrificiu, pentru că suntem în urmă cu pregătirea. Suntem singura echipă din România fără niciun străin în lot. Este un merit extraordinar al jucătorilor, antrenorului si spectatorilor. Peluza ne-a împins de la spate.

Sunt jucători care sunt esențiali. E Anton, care a făcut tot jocul cât a putut să joace. Sacrificiul jucătorilor este extraordinar și merită remarcat. Sigur, Sorescu trebuie remarcat, pentru că a dat trei goluri extraordinare. Primul pe lista mea de jucători care pot rezolva meciul este Sorescu. Dacă mai dă două goluri, cota lui o să fie de un milion cel puțin.

Să sperăm că toți jucătorii vor fi valizi pentru următorul meci. Probabil că antrenorul le va da o zi de pauză. Suntem profesioniști, ne luptăm. Jucătorii merită toate felcitiările”, a spus Iuliu Mureșan, după meci.

VIDEO | DINAMO, VICTORIE ÎN DEBUTUL NOULUI SEZON

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s