Steliano Filip, după victoria cu Voluntari: ”Suntem o familie în pofida problemelor!” Ce a spus despre memoriul depus

Dinamo a izbutit să câștige, scor 3-2, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari, în prima rundă din noul sezon al Ligii 1.

Pentru Dinamo a marcat Sorescu ’44, ’59 şi ’72, iar pentru FC Voluntari au punctat Fulop ’14 şi Raţă ’66. La finalul meciului, Steliano Filip a dezvăluit că nu şi-a dorit să plece niciodată de la Dinamo şi că vrea să continue în Ştefan cel Mare.

”Ne bucuram pentru cele 3 puncte. Suntem fericiţi că am început cu dreptul campionatul. Am dat dovadă de caracter şi am întors jocul. Sunt sub contract! Nu pot să plec aşa de capul meu. Eu nici nu mi-am dorit să plec pentru că am avut o înţelegere cu cei din DDB, încă mai sper şi îi aştept sa ne aşezăm la masa, aştept, dar vedem, perioada de transferuri este încă deschisă şi vedem ce se va întampla. Am spus-o de la început, vreau să rămân, să pun umărul, dar să îşi dorească şi ei.

Eu am memoriu, da! Aştept răspuns în primul rând de la cei de sus. După vom vedea. Totul depinde de ei. Mă bucur că avem lângă noi copii talentaţi şi sper să fiu un exemplu pentru ei, sper să îi ajut eu, Paul, Deian şi împreună să formăm un grup puternic”, a spus Steliano Filip, la sfârşitul meciului.

  • Pentru Dinamo urmează partida împotriva nou-promovatei FC U Craiova, programată luni, 26 iulie, pe stadionul Ion Oblemenco.

Lasă un răspuns