Dario Bonetti, a dezvăluit motivul pentru care dinamoviştii au pierdut în Bănie: „Problema este una singură, de aceea am schimbat”

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a reacționat după înfrângerea cu FCU Craiova, scor 0-1. Unicul gol a fost înscris de atacantul Hugo Vieira (65), din centrarea argentinianului Juan Bauza, la opt minute de la intrarea portughezului pe gazon.

Tehnicianul italian a găsit motivul pentru care echipa noastră a pierdut în Bănie: condiția fizică precară.

„Pentru noi este ca o perioadă de pregătire, am jucat cu mulți jucători tineri. Nu s-a schimbat nimic, este important să încercăm să facem totul, dar asta este calea corectă. Suntem într-un moment dificil, dar muncim. Cu privire la primele două schimbări… am vrut să văd jucătorii.

Problema este condiția fizică, este imposibil să alerge pentru 90 de minute. Am încercat să controlăm meciul, să avem ocazii de a înscrie și am avut câteva. Concluzia este una pozitivă.

Am avut ocaziile noastre, este imposibil să alergăm, să facem presing. Trebuie să alegem, așa este mai bine pentru ei, din moment ce terenul este mare. Îmi felicit jucătorii, au avut o energie bună pe teren, este suficient pentru moment”, a declarat Dario Bonetti, imediat după terminarea partidei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s