Steliano Filip, după FCU Craiova – Dinamo: „Sper să închegăm o echipă frumoasă în viitor”

Nou-promovata, FC U Craiova 1948 a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, luni seară, într-un meci disputat în cadrul etapei a 2-a a Ligii I. Partida a avut loc pe arena „Ion Oblemenco” și a reprezentat debutul echipei oltene în fața propriilor suporteri, de la promovarea în Liga I.

După meci, Steliano Filip a vorbit despre rezultatul înregistrat, dar și despre problemele de la Dinamo.

„Nu a intrat în poartă. Craiova a fost echipa cu ocaziile mai mari. O atmosferă frumoasă. Din păcate, n-am reușit să marcăm și pierdem în această seară. Trebuie să ridicăm capul din pământ, să ne adunăm, n-avem timp. Trebuie să câștigăm următorul meci acasă. E greu, sunt jucători foarte tineri, sper să închegăm o echipă frumoasă în viitor. Timpul nu prea e de partea noastră și asta e cea mai mare problemă. Suferim și fizic, suntem în urmă cu pregătirea, dar sunt jucători talentați și cred în ei. Sunt convins că o vom scoate la capăt.

Este foarte greu când mă gândesc că se pune problema să mai plece jucători. Din ce știu, cu Paul nu este nimic concret. El azi n-a jucat pentru că are o accidentare. Deian e clar că e un jucător valoros, e normal să aibă oferte. Nu știu ce se va întâmpla, mă gândesc la meciul următor, sper să fie înțelegere și să continuăm.

Dacă și eu plec, nu că Dinamo ar sta într-un jucător, dar în situația de față chiar e nevoie de jucători cu experiență. Nu mă gândesc la plecare, dar nici nu pot continua așa. Am avut o înțelegere și deocamdată nimic. Nu vreau să vorbesc mai multe acum, pentru că sunt și supărat după această înfrângere. Se pare că nu prea sunt cu mine cei de sus.

Ați văzut toți atmosfera din seara asta, una frumoasă, chiar vorbeam cu băieții și le-am spus să n-aibă emoții. Cu toate că sunt la o vârstă foarte fragedă, mie personal pe astfel de stadioane îmi place să joc, cu asemenea public. Știm toți ce înseamnă Craiova – Dinamo. Eu pun suflet în tot ce fac, de multe ori îmi iese, în seara asta mai puțin. Dau totul pentru Dinamo și din punctul ăsta de vedere n-are nimeni ce să-mi reproșeze”, a declarat Steliano Filip, la finalul meciului de la Craiova.