Deian Sorescu, dezamăgit după meciul cu FCU Craiova: „Nu sunt în măsură să cert, dar e păcat, de asta muncim la antrenamente”

Dinamo a suferit primul eșec de la revenirea lui Dario Bonetii, pe banca tehnică a echipei noastre. Alb-roșii au fost învinși, în deplasare, luni seară, cu 1-0, de FC U Craiova 1948, în epilogul etapei a 2-a a Ligii I.

Cu un lot fără prea multe soluții, antrenorul Dario Bonetti s-a văzut nevoit să apeleze la mai mulți jucători tineri. După meci, Sorescu a lăsat de înțeles că lipsa de pregătire a acestora a costat-o scump pe Dinamo.

„Este o înfrângere dureroasă, au o echipă bună, au avut toată tribuna în spate. Le mulțumim celor care au venit să ne încurajeze, au fost câțiva și s-au simțit. Am luat bătaie, dar nu avem ce facem, mergem mai departe.

A fost presiune, mereu va fi, Dinamo este un club uriaș chiar dacă are probleme. Antrenorul de la juniori care îi încurajează să facă pasul cred că i-a văzut astăzi. Nu sunt în măsură să cert, dar e păcat, de asta muncim la antrenamente, pentru astfel de meciuri.

Astăzi a fost un meci plăcut din toate punctele de vedere, cu fani, cu încurajări, înjurături, așa este normal. Ăsta este fotbalul, asta visăm de mici.

Presiunea pică pe noi, noi suntem trași la răspundere, cei care ducem tot greul. S-a simțit lipsa lui Paul (Anton, n.r.), dar simțim lipsa oricărui jucător care pleacă. Am avut un grup minunat, am încercat să lăsăm problemele la o parte. Este păcat, va fi mult mai grav dacă nu se face ceva pe viitor”, a declarat Deian la finalul partidei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s