Paul Anton și Alexandru Răuță, aproape de rezilierea contractului. Când vine decizia?

Paul Anton și Alexandru Răuță, doi dintre puținii jucători cu experiență din lotul actual al lui Dinamo, și-au depus memorii pentru rezilierea contractelor din cauza restanțelor salariale, iar Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a respins cererile lui Dinamo, care se baza pe legea insolvențe, care i-ar oferi clubului șansa de a-i păstra pe jucători în asemenea condiții.

CNSL a decis să acorde încă o săptămână părților pentru „a le da posibilitatea să depună toate probele sau să propună administrarea de alte probe noi”.

„Încetare raporturi contractuale – Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a cauzei formulată în temeiul art. 75.1. din Legea 85/2014 de clubul pârât. Respinge ca inadmisibilă cererea de sesizare a Curții Constituționale privind excepția neconstituționaliții prevăzuta de art. 75.2. lit. e) din Legea nr. 85/2014 invocată de clubul pârât.

Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a cauzei până la soluționarea excepției de neconstituționalitate de către Curtea Constituțională invocată de clubul pârât. Acordă termen la data de 04.08.2021 pentru a da posibilitatea părților să depună toate probele sau să propună administrarea de alte probe noi”, a transmis CNSL.

Lucian Marinescu, impresarul lui Paul Anton este optimist în privința hotărârii care se va lua: „Săptămâna viitoare se va verdictul, vom avea decizia finală. Așa ar fi normal să se întample, clubul nu a făcut nicio probă că a făcut plata. Nu mai contează acum dacă cei de la Dinamo îl mai plătesc pe Paul. Se judecă speța în care el trebuie să rămână liber de contract”, a explicat agentul FIFA, pentru ProSport.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s