Dario Bonetti a primit o veste bună înaintea meciului cu Academica Clinceni

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, primește întăriri înainte de meciul cu Academica Clinceni, din etapa 3 a Ligii 1. La partida programată luni, 2 august, ora 21:30, italianul se va putea baza pe Marco Ehmann, care a suferit de curând o microleziune fibrilară. Acesta a revenit la antrenamente și se pregătește normal.

În schimb, doi dintre ceilalți jucători experimentați din lotul lui Dinamo, Alin Dudea și Paul Anton, s-au antrenat separat de grup, în sala de forță.

Un alt fundaș central, Ricardo Grigore, încă nu a revenit în programul echipei, după ce acesta a făcut parte din lotul convocat de Mirel Rădoi pentru reprezentativa U23 a României de la Jocurile Olimpice. Odată cu eliminarea din faza grupelor, apărătorul de 22 de ani va reveni în țară și va primi câteva zile de odihnă din partea clubului, după care va intra și el în programul normal al echipei.

În sezonul trecut, Marco Ehmann a jucat în 17 partide pentru Dinamo, în Liga 1, în timp ce Ricardo Grigore a îmbrăcat de 20 de ori tricoul ”alb-roșu” și a marcat un gol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s