CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Andrei Radu: „Privim acest meci cu optimism”

Dinamo București va primi luni de la ora 21:30 pe teren propriu vizita formației Academica Clinceni într-un meci contând pentru runda a III-a a Ligii I.

Andrei Radu (25 de ani), fundașul stânga al lui Dinamo, a fost prezent la conferința de presă premergătoare partidei de luni seară, de pe stadionul Dinamo.

„Suntem într-o stare bună de spirit. Încercăm să privim acest meci cu optimism. Încercăm să obţinem victoria în acest meci. Noi avem încredere în oamenii care au venit alături de noi. Sperăm ca pe viitor să fie bine, dar cred că starea de spirit a jucătorilor este cea de pe teren si de la antrenamente. Restul problemelor sperăm că se vor rezolva pe viitor. Încercăm să obţinem o stare bună pentru meciuri şi în pregătire.

Am avut un avans dintr-un salariu primit recent. Momentan, n-am memoriu depus. Sunt mai multi jucători care si-au depus memorii. Nu stiu ce sa zic legat de treaba asta. Este dreptul fiecărui jucător. Eu am solicitat cerea banilor în procedură înaintată, dar nu s-a ajuns la memoriu.

Eu consider să as putea să ma înteleg si cu vorba bună, fără memoriu. Noi suntem uniţi în continuare atâta timp cât suntem la Dinamo şi jucăm aici, încercăm să dam totul pentru fanii extraordinari si pentru numele Dinamo. Este o problemă reală, le dau dreptate, este normal ca jucătorii să fie nemulţumiti, am fost nemultumiti, însă am incercat să ne concentram pe meciurile pe care le avem”, a declarat Andrei Radu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s