CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Dario Bonetti: „Suntem puțin în urmă cu nivelul fizic, dar ușor, ușor băieții își revin”

Dario Bonetti a susținut în această după-amiază conferința de presă premergătoare partidei cu Academica Clinceni de luni seară, de pe stadionul Dinamo.

În ultimele zile a fost o căldură înfiorătoare în București, dar Dario nu se plânge de situație și spune că este mulțumit de muncă depusă de jucători în ultimele zile.

,,Munca noastră trebuie să o facem oricum, indiferent de căldură. Noi ne concentrăm doar să lucrăm, știm că suntem puțin în urmă cu nivelul fizic, dar ușor, ușor băieții își revin. Sunt foarte mulțumit de munca depusă, e un grup bun și suntem pozitiv.

Noi nu putem vorbi în fiecare zi de aceste lucrui, știm exact care e poziția clubului și a jucătorilor. Sunt foarte atent la ce se întâmplă la antrenament și la meci, în rest nu prea mă interesează.

Oferte pentru jucătorii foarte buni sunt mereu, e o chestie pozitivă, am înțeles că și clubul o să ia în considerare când o să fie o oferta mai bună. Jucătorii de la Dinamo dau totul și lor personal, le mulțumim că ne dau o mână de ajutor.

E foarte simplu de lucrat cu ei pentru că sunt inteligenți, știu că pentru a putea pleca, trebuie să își îmbunătățească condiția fizică și sportivă, să demonstreze că sunt jucători de valoare, că sunt jucători importanți pentru Dinamo, că o fac pentru ei.

Pe Ricado Grigore l-am văzut în dimineața asta, a venit la Săftica, a venit cu entuziasm, este dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la Olimpiadă. Tot ce e posibil să joace, se antrenează cu noi și vedem luni seară.

Este o mare bucurie, nu îmi este frică să joc cu tinerii, prin experiență prin care o am, jucătorii tinerii îți pot crea surprize plăcute, nu neapărat negative. Avem un grup de tineri care au calitate, nu au mare experiență, altfel nu aveam cum să pierdem la Craiova. Ei cresc și sunt încrezător în forțele lor.

Filip este un băiat inteligent, câteodată și emotiv, mai sensibil în anumite momente, spune niște lucruri pe care nu ar trebui să le spună, știm toți situația în care suntem și pentru asta concentrarea lor trebuie să fie pe joc și pe viitorul lor. Clubul trebuie să facă o chestie aparte, noi trebuie să ne facem treaba în teren. Noi trebuie să ne facem treaba în teren, conducerea are treaba ei.

Dinamo este un brand important în Europa, nu doar în România, poate să fie atractiv pentru oricine. Trebuie să revenim la un nivel înalt, nu peste mult timp”, a spus Dario Bonetti la conferința de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s