VIDEO | Deian Sorescu, după victoria cu Academica Clinceni: „Nimeni nu ne dădea nicio șansă”

Dinamo a obţinut a doua victorie în noul sezon de Liga 1. La fel ca în partida cu FC Voluntari, „câinii” au întors rezultatul după ce au fost conduşi. Grație celor două goluri marcate de Deian Sorescu și cel al lui Mihaiu, Dinamo s-a impus cu 3-1 în fața elevilor lui Ilie Poenaru.

La finalul partidei, Deian Sorescu a declarat că jucătorii și suporterii trebuie să fie realiști chiar și după rezultate ca acesta. Acesta a spus că principalul obiectiv al lui Dinamo este să rămână în Liga 1.

„Meritul este al băieților pentru că am reușit împreună să luăm cele trei puncte. Pentru noi cel mai important este să rămânem în Liga 1. Trebuie să ne gândim realist. Nimeni nu ne dădea nicio șansă, dar trebuie să demonstrăm că nu e așa. Este frumos când câștigi, mai ales acum când vine atât de multă lume. Mă bucur că au venit atâția oameni. Am rămas fără tricou. A venit un copil pe teren și m-am gândit că ar fi frumos să îi dau tricoul”, a declarat Deian Sorescu la finalul partidei.

Sorescu a vorbit din nou și despre problemele de natură financiară care sunt prezente la Dinamo, pe probleme pe care căpitanul alb-roșilor le-a reclamat în mai multe rânduri.

”Nu s-a rezolvat nimic. Doar discuții și promisiuni că se va rezolva. Într-adevăr, situația se îndreaptă spre mai bine. O parte dintre jucători și-au primit restanțele. Eu nu, sunt printre jucătorii care nu și-au primit banii. Mă doare pentru că ar trebui să se facă totul în mod corect. Este decizia celor din conducere. Vom vedea ce va fi în viitorul apropiat”, a mai spus Deian Sorescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s