Ricardo Grigore, după victoria cu Academica Clinceni: „Vrem să salvăm acest club, pentru că e şi viitorul nostru în joc”

Ricardo Grigore de la Dinamo Bucuresti, isi manifesta bucuria dupa ce a marcat in poarta celor de la FC Voluntari, in etapa a 6- a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal, sambata 27 aprilie 2019, in Voluntari, Ilfov. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dinamo a învins, luni, pe teren propriu, pe Academica Clinceni cu scorul de 3-1 (Sorescu ’45+3 ’90+4), Mihaiu ’71/ Cioiu ’37), iar echipa noastră a ajuns la două victorii în trei meciuri.

Trupa lui Dario Bonetti a făcut 6 puncte după victoria cu Academica Clinceni și a depășit-o în clasament pe FCSB, cu un punct. „Câinii” sunt pe poziția a 4-a, în timp ce rivalii conduși de Dinu Todoran ocupă poziția a 5-a.

Ricardo Grigore a revenit la Dinamo după ce a participat cu România U23 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Fundaşul din Ştefan cel Mare a dezvăluit că echipa a început mai greu partida, dar şi-a intrat în ritm pe parcurs. Chiar dacă Dinamo a obţinut 6 puncte în 3 etape, Grigore a recunoscut că obiectivul rămâne în continuare salvarea de la retrogradare.

”A fost destul de cald, dar ne-am obişnuit. I-am găsit cu foame de rezultate pe colegi, vrem să demonstrăm, e şansa noastră, vrem să salvăm acest club, pentru că e şi viitorul nostru în joc.

Nu avem presiune, vrem doar să ne facem jocul. Ştiam că sunt multe probleme în echipă, că sunt probleme în zona centrală şi am vrut să joc. Am nevoie de meciuri şi vreau să-mi ajut echipa, pentru că trece printr-un moment foarte dificil.

E devreme să vorbim. Suporterii ne ajută foarte mult, suntem tineri, nu avem presiune, jucăm doar ca să ne afirmăm. Obiectivul e evitarea retrogradării”, a declarat Ricardo Grigore.

Fundaşul lui Dinamo a vorbit şi despre experienţa de la Tokyo, dar şi despre criticile primite de jucătorii care nu s-au putut califica dintr-o grupă cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

”Mă bucur că am făcut parte din lot la Jocurile Olimpice, din păcate nu ne-am ridicat la aşteptări, mai ales că în 2019 a fost ridicată ştacheta şi lumea a început să aibă pretenţii de la această generaţie.

Lumea e nemulţumită, dar aşa sunt românii, dacă le dai până sâmbătă, iar sâmbătă nu le mai dai, spun că nu le-ai dat deloc”, a transmis Ricardo Grigore.