Deian Sorescu, dorit în Turcia! Răspunsul lui Dinamo

Este bine cunoscut faptul că Dinamo este interesată să-l vândă pe Deian Sorescu pentru a mai acoperi din datoriile urgente ale clubului. Recent, președintele Iuliu Mureșan a spus că acesta ar putea pleca pe ”cel puțin un milion de euro”.

„Sorescu e clar vedeta echipei, e golgheterul campionatului, are cinci goluri, e un jucător bun, un jucător mare. S-ar putea, dacă părăsește echipa, să o părăsească printr-un transfer care să fie bun și pentru club, și pentru el.

Dar în situația în care suntem noi, foarte greu ne putem despărți de orice jucător, pentru că îi putem înlocui doar cu copii de la echipa a doua”, a spus Iuliu Mureșan, la finalul partidei Dinamo – Academica Clinceni 3-1.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani, care a marcat cinci goluri în primele trei meciuri din acest sezon a atras privirile turcilor de la Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Șumudică. Aceștia au oferit 600.000 de euro în schimbul lui Sorescu, sumă considerată ca fiind prea mică de conducerea dinamovistă, notează gazianteppusula.com. În urmă cu aproape o săptămână, Marius Șumudică a dezvăluit că a fost sunat din Turcia pentru a da detalii despre calitățile lui Deian Sorescu.

Lasă un răspuns