Ricardo Grigore i-a fixat obiectivul lui Dinamo. „Putem fi surpriza plăcută a campionatului”

Ricardo Grigore de la Dinamo Bucuresti, isi manifesta bucuria dupa ce a marcat in poarta celor de la FC Voluntari, in etapa a 6- a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal, sambata 27 aprilie 2019, in Voluntari, Ilfov. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Cu o echipă în care și-au făcut loc mulți tineri, Dinamo a învins luni,  Academica Clinceni. ”Câinii” s-au impus cu 3-1 și a urcat pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, cu șase puncte, fiind peste rivale eterne precum FCSB sau Universitatea Craiova.

Proaspăt revenit în România după ce a participat cu echipa națională la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Ricardo Grigore a fost integralist în victoria obținută în fața Academicii Clinceni, 3-1. Fundașul dinamovist a avut o prestație peste așteptări, dat fiind că se întorsese de curând din Tokyo, și a dat chiar și o pasă de gol pentru Andreas Mihaiu, care a marcat pentru 2-1.

Grigore s-a declarat încântat de rezultatele foarte bune din aceste prime etape, dar rămâne cu picioarele pe pământ în ceea ce privește situația generală. Internaționalul de tineret este conștient că pe Dinamo o așteaptă un sezon infernal, astfel că obiectivul rămâne același fixat înaintea startului noii stagiuni, evitarea retrogradării.

„Cei tineri care am rămas la echipă ne înțelegem foarte bine, adică am crescut împreună, suntem de vreo 3 ani împreună pe la echipa mare, se vede și în teren. Am venit doar de trei zile, dar îmi place filozofia lui Mister (n.r. Dario Bonetti). Dacă vom continua așa putem fi o surpriză plăcută a campionatului și să ne salvăm de la retrogradare, pentru că acesta e obiectivul”, a declarat Ricardo Grigore pentru DigiSport.

Ricardo Grigore așteaptă acum să vadă ce soluții găsește conducerea clubului pentru a stinge conflictele cu jucătorii care și-au depus memorii din cauza restanțelor financiare.

”Vor fi negocieri cu mine, și cu ceilalți colegi, să vedem ce facem, să renunțăm la memorii, să continuăm aici.

Aștept să discut cu cei din conducere Era normal să depun, nu știam ce va fi, nu am avut nicio discuție cu DDB,  dar nu vreau să fac rău clubului.

Acum nu mă mai stresez, dar până acum am fost stresat, am trecut prin niște episoade dintr-un serial de groază. când se termina apărea sezonul următor”, a mai spus Ricardo Grigore.