Paul Anton nu mai vrea la Dinamo! Decizia comisiei FRF în cazul mijlocașului: „Mi se pare rușinos”

Paul Anton nu vrea să mai continue sub nicio formă la Dinamo. Mijlocașul a depus memoriu pentru a deveni jucători liber de contract și așteaptă o decizie favorabilă din partea CNSL. Hotărârea luată în ședința de miercuri prelungește suspansul.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a amânat decizia în disputa dintre Paul Anton (30 de ani) și Dinamo pentru data de 11 august.

Conform impresarului Lucian Marinescu, Paul Anton are de încasat patru salarii restanțe de la Dinamo. Amânarea deciziei în cazul memoriului presupune și plata contractului de după 28 iunie, chiar dacă formația este în insolvență. Asta înseamnă plata a încă 18.000 de euro, salariul pe care mijlocașul îl are la Dinamo.

„Nu am primit nicio motivație. Paul și-a depus memoriu pentru încetarea raporturilor contractuale, plata a fost anulată odată cu insolvența. Singurul proces care poate sta în picioare în legea insolvenței este cel pentru încetarea relațiilor de muncă. El a început procesul, conform regulamentului din România, la scadența celor 60 de zile.

A îndeplinit toate cerințele, apoi a intrat memoriul la Comisie. Sunt cazuri foarte complicate la Comisie, dar al lui este foarte simplu. Este fără public, se judecă pe documente, doar domnii de acolo vă pot da detalii. Ce apare pe site, asta aflăm și noi. Paul este reprezentat de AFAN, ei își fac treaba extraordinar de bine. Dinamo și-a făcut o apărare, dar a fost respinsă. Nu am înțeles de ce astăzi nu s-a dat decizia, așa cum era normal. Nu am mai întâlnit niciodată așa ceva, într-o speță în care lucrurile sunt atât de clare. Dinamo nu a avut nicio probă, chiar nu înțeleg.

Paul s-a lovit la antrenanemt, acum a intrat ușor, ușor cu grupul. Conform regulamentului FIFA, după 60 de zile în care nu ești plătit poți depune memoriu și rămâi liber. La noi, stai 60 de zile legat de un club care nu vrea să te plătească și ești obligat să te antrenezi cu ei. Paul nu a putut juca pentru că nu a avut avizul medicului, el și-a făcut tot timpul datoria. Dacă are avizul medicului, el poate juca. Am înțeles că au făcut un plan pentru el, să intre treptat.

Sunt câteva oferte pentru el, chiar și din România, dar momentan nu poate pleca. Pe 11 august este termenul de pronunțare. Mi se pare rușinos, pentru că vrem să facem lururile într-un mod profesionist și nu putem face asta”, a declarat Lucian Marinescu, potrivit Digi Sport.

  • Paul Anton a avut alte trei experienţe în străinătate până acum. El a jucat la Gatafe, Anzhi şi Samara. S-a întors la Dinamo pe 2 octombrie 2020, convins de Pablo Cortacero, dar proiectul prezentat s-a dovedit cel mai mare bluf din fotbalul românesc.
  • 14 goluri și 9 assist-uri a adunat fotbalistul în 90 de meciuri la Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s