Surpriză pentru jucătorii dinamoviști: „Le-am plătit salariul pe iulie” + Reacția jucătorilor

După o perioadă neagră, în care clubul a intrat în insolvență, iar jucătorii și-au depus memoriul de a rămâne liberi de contract, la Dinamo a sosit, în sfârșit, și o veste bună. Oficialii dinamoviști au anunțat că s-au făcut deja plăți către bugetul de stat, plus lichidarea salariilor pe luna iulie.

Iuliu Mureşan, directorul executiv al clubului a mărturisit că unii jucători au fost surprinși și l-au sunat pentru a-l întreba ce reprezinta suma de bani.

„La începutul lunii, le-am făcut o surpriză jucătorilor și le-am plătit un avans din salariul pe iulie. Acum, le-am dat diferența de salariu, pe luna iulie, mai repede cu zece zile.

Deci, azi, jucătorii au avut surpriza să le intre în cont niște bani. Vreo patru-cinci m-au sunat că le-au intrat niște bani și m-au întrebat ce reprezintă. Le-am spus că reprezintă salariul anticipat, diferența pe luna iulie. Le-am dat mai repede cu zece zile.

Astfel, arătăm clar intenția noastră de a rezolva problemele și de a ajuta jucătorii să aibă cât mai mult confort psihic, pentru a face performanță.

Steliano Filip mi-a zis că este prima dată, în șase ani, la Dinamo, când i s-a întâmplat să ia mai repede salariul. Jucătorii s-au mirat, pentru că nu i-am avertizat că facem acest lucru”, a declarat Iuliu Mureșan pentru fanatik.ro.

  • După trei etape, Dinamo se află pe locul 4 în Liga 1. Elevii lui Dario Bonetti au obținut 6 puncte după primele partide din campionat, grație victoriilor cu FC Voluntari, 3-2, și Academica Clinceni, 3-1. „Câinii” au pierdut duelul cu nou-promovata FCU Craiova, 0-1, Hugo Vierira marcând în minutul 65.
  • Pentru echipa antrenată de Dario Bonetti urmează meciul din deplasarea cu Chindia Târgoviște, duminică, de la ora 19:00.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s