Cătălin Țîră, la un pas de Dinamo! Când urmează să semneze

Dinamo are un nou jucător la antrenamente. Atacantul Cătălin Ţîră (27 de ani) se pregăteşte sub comanda lui Dario Bonetti și va semna cu Dinamo, după ce clubul va scăpa de interdicția în privința transferurilor.

În vârstă de 27 de ani, Cătălin Țîră a fost considerat o mare speranță a fotbalului românesc, ajungând în Olanda înainte să împlinească 20 de ani, la ADO Den Haag.

Crescut la juniorii lui Lazio Roma, vârful aflat aproape de Dinamo a debutat pentru echipa mare a lui Den Haag, la 19 ani, într-un meci cu Twente.

Fiul cunoscutului fotbalist Fănel Țîră, Cătălin a jucat ultima oară în Lituania, la Suduva, iar acum este liber de contract.

Cătălin Țîră a adunat foarte puține minute în acest an, iar ultimul meci oficial l-a bifat în luna iunie, atunci când a prins 20 de minute în eșecul suferit de Suduva cu Zalgiris, scor 0-2.

„Într-adevăr, am marcat astăzi, sunt fericit, dar pe undeva nu prea pentru ca sunt dinamovist. Dar sunt profesionist, îmi fac treaba la echipa mea de club.

Este greu și pentru mine și pentru suporterii dinamoviști. Eu sper să se rezolve cât mai repede și Dinamo să revină unde îi este locul”, a spus Țîră, după un meci dintre FC Voluntari – Dinamo (09/02/2020).

  • În acest moment, Dinamo are cel mai tânăr lot din Liga 1, cu o medie de vârstă de 21,8 ani, chiar și peste Farul lui Gheorghe Hagi (23,8 ani).

Lasă un răspuns