Alexandru Răuță, înainte de Chindia – Dinamo: „Viitorul lui Dinamo sună bine”

Astăzi la conferința de presă organizată înainte de meicul cu Chindia a fost prezent și Alexandru Răuță, cel care a ales să își retragă memoriul și să continue la Dinamo.

Dinamo a început noul sezon al Ligii 1 surprinzător de bine, cu două victorii în trei etape. Pentru „câinii roșii” urmează un duel cu Chindia Târgoviște, programat duminică, 8 august, la ora 19:00, la Buzău.

„Am avut un memoriu depus, ne-am înțeles pe cale amiabilă, l-am retras și acum toate lucrurile decurg normal. Am ajuns la o înțelegere, am recuperat ceva din bani, acum așteptăm. Mai am contract până în vară.

Cred că viitorul lui Dinamo sună bine, copiii care vin din spate sunt talentați, dau totul pe teren și se pare că am început bine sezonul. Știu că și Deian (Sorescu) mai are restanțe, nu știu cât mai are de luat, dar am înțeles că se vor rezolva lucrurile și cu el. Încet-încet, suporterii au început să facă mai multe eforturi, ca să ne mulțumească pe toți.

Este greu pentru orice jucător să muncească și să nu-și ia banii, dar avem promisiuni. Să sperăm că în cel mai scurt timp vom fi toți jucătorii cu salariile la zi. Unii jucători am renunțat la o parte din salarii, am rămas cu sufletul și trebuie să dăm totul.

Cu suporterii știți cum e, dacă echipa merge bine toată lumea te aplaudă, dacă nu, te mai și contestă. Chiar și Paul Anton, care are memoriu depus, vrea să rămână, dar depinde dacă se ajunge la o înțelegere. Paul are și un salariu mai mare, acum se va face un plafon de salarii mai mici, e greu.

Vom avea un sezon lung, vor interveni accidentări, suspendări și nu avem un lot foarte numeros. Clubul trebuie să rezolve situația cu spaniolii, să le dea banii, și să dea drumul la transferuri, altfel ne va fi foarte, foarte greu.

Am surprins pe toată lumea, suntem o surpriză plăcută a campionatului. Toți ne-au luat cam de sus, dar echipa crește, joacă”, a spus Alexandru Răuță la conferința de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s