Dario Bonetti, înainte de Chindia Târgoviște – Dinamo: „Adevărata înfrângere e când nu încerci”

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Chindia Târgoviște. Partida se va disputa duminică, 8 august, de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal din Buzău, în cadrul etapei a patra din Liga 1.

Înaintea acestei confruntări, Dario Bonetti i-a îndemnat pe suporteri, să cumpere bilete virtuale și a vorbit despre situația medicală a jucătorilor Paul Anton și Andrei Radu pe care nu se poate baza la această partidă.

„Când e posibil, încerc să ajut proiectul, pentru că e un proiect fantastic. Trebuie să ajutăm clubul în momentele dificile și aceasta este modalitatea prin care putem ajuta clubul să supraviețuiască. Dar cred că foarte curând se vor rezolva problemele financiare. E important pentru noi, în aceste momente, să continuăm să adunăm puncte.

Mi-am petrecut toată viața în fotbal și știu foarte bine că atunci când începi un nou proiect, cu jucători tineri, poți să ai o surpriză plăcută. Trebuie să avem răbdare. Petrecem foarte mult timp pe teren, tinerii sunt talentați, toată lumea muncește bine și până acum avem un răspuns foarte bun și sperăm să continuăm așa.

Paul Anton se recuperează foarte bine, a început să alerge. Sperăm să avem acest jucător important pentru noi după meciul cu Chindia. Și Radu are niște probleme și nu poate juca, dar vom găsi soluții.

Chindia e o echipă puternică, are experiență, are un atacant bun, va fi dificil, dar vom încerca. Important în fotbal și în viață este să încerci să dai tot ceea ce ai mai bun, pentru că adevărata înfrângere e când nu încerci”, a spus Dario Bonetti, la conferința de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s