Mihai Eşanu: „Lumea a început să ne ia în serios!”

Dinamo a bifat cel de-al doilea insucces din acest sezon. „Câinii roșii”, fiind  nevoiți să părăsească învinși terenul de la Buzău după ce Florea a marcat singurul gol al meciului cu Chindia Târgoviște.

Mihai Eşanu, portarul lui Dinamo, a oferit prima reacţie după înfrângerea cu Chindia Târgovişte, scor 0-1.

„Chindia este o echipă cu experiență care stă foarte bine pe faza defensivă. Nu am reușit să ne creăm așa multe ocazii, ca în ultimele meciuri.

La începutul campionatului probabil se credea că nu vom pune probleme nimănui, am fost luați de sus. Apoi au văzut că am avut câteva rezultate, iar lumea a început să ne ia în serios. 

Sperăm ca meciurile viitoare să adunăm puncte, pentru noi e foarte important jocul.

Vorbeam înainte de meci că parcă jucăm acasă, le mulțumim suporterilor, ne pare rău că nu am putut să-i facem fericiți”, a spus Eșanu după meci.

Eșanu a avut o ieșire nervoasă la adresa unuia dintre coechipierii lui, după o ocazie a târgoviștenilor. Acesta l-a bruscat și l-a luat la rost pe Denis Giafer reproșându-i că l-a scăpat din marcaj pe cel care reluase la poartă.

”Cu Giafer a fost o simplă fază de joc, e mai multă tensiune pe teren, la vestiar ne calmăm”, a explicat Eșanu după meci.