Steliano Filip, clarifică situația să cu Dinamo: „E casa mea. O să joc pe orice poziție!”

Dinamo a fost învinsă la Buzău, scor 1-0, de Chindia Târgoviște, în etapa cu numărul 4 din Liga 1. Steliano Filip (27 de ani), și-a recăpătat postul obișnuit în meciul cu Chindia, cel de fundaș stânga. Acesta, acuză problemele de lot de la Dinamo, având în vedere că echipa noastră are interdicție la transferuri.

„Din păcate, nu am putut să ne ridicăm la nivelul suporterilor. Ne-am simțit ca acasă, a fost frumos pe stadion. Campionatul e lung și trebuie să continuăm pe această linie. Avem un grup unit, frumos.

Chiar vorbeam acum cu Răuță. Ne-am tot schimbat la ultimele meciuri. Dar suntem jucători profesioniști. Eu mă simt bine cât timp sunt în teren. Voi juca pe orice poziție. După cum bine știți, avem și câțiva accidentați, pe Andrei Radu, l-am pierdut și pe Anton. Ăștia suntem, mergem înainte.

Chiar dacă am pierdut, atmosfera este una foarte bună. Trebuie să rămânem uniți. Din probleme s-au rezolvat și se vor mai rezolva. S-a plătit un salariu. Trebuie să ne adunăm și să continuăm. Eu iubesc clubul, sunt fericit că sunt aici”, a declarat Steliano Filip, la finalul meciului cu Chindia Târgoviște.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s