Paul Anton, în război cu Iuliu Mureșan: „Nu vii când vrei, pleci când vrei și faci ce vrei”

Iuliu Mureșan a criticat atitudinea lui Paul Anton, fostul capitan al „câinilor”. Jucătorul încearcă să forțeze o plecare de la Dinamo, în ciuda faptului că încă se află sub contract cu alb-roșiii.

Paul Anton a sperat să devină liber de contract, dar FRF i-a respins cererea. Mureșan îl bănuiește că se dă accidentat ca să nu se mai antreneze cu restul echipei.

„Anton nu mai vrea să continue, dar are contract, nu merge cu ‘nu mai vrea’. Nu vii când vrei, pleci când vrei și faci ce vrei. E jucătorul lui Dinamo! Ieri nu s-a antrenat, a zis că îl doare în zona în care a fost accidentat. Nu știu ce să zic, probabil că așa e. Dar Dinamo are nevoie de Paul Anton”, a spus Iuliu Mureșan, la Pro X.

Dinamo ar accepta să se despartă de Paul Anton doar în cazul în care vreo echipă face o ofertă convenabilă. Numai că, până acum, nimeni nu s-a interesat de Paul Anton.

„Eu sper să intre pentru că ne-ar ajuta experiența lui, modul în care stă în teren. Am discutat, dar nu o renegociere a salariului, ci altă soluție. Ar fi o soluție să îl vindem pe Anton, dar nu avem nicio ofertă.

E disponibil pentru orice sumă, dar nu ne-a căutat nimeni. Nu vreau să intru în discuția asta acum, dar o să analizăm orice ofertă vine”, a mai spus Iuliu Mureșan.

  • Paul Anton a apărut într-un singur meci în acest sezon pentru Dinamo, chiar în prima etapă, când a jucat 65 de minute în victoria cu 3-2 în fața lui FC Voluntari. În meciul cu FC U Craiova din etapa a doua a fost rezervă neutilizată, iar pentru duelurile cu Clinceni și Chindia nici măcar nu a făcut parte din lot.
  • 30 de ani are Paul Anton, fiind cotat de transfermarkt.com la 1,1 milioane de euro. Acesta a revenit la Dinamo vara trecută, după ce mai îmbrăcase tricoul alb-roșu în sezoanele 2015-2016 și 2017-2018.