VIDEO | Dario Bonetti înainte de meciul cu Mioveni! Care este situația lui Paul Anton

Dinamo va primi luni, ora 21:30, vizita formației CS Mioveni, partidă contând pentru etapa a 5-a din Liga I.

Dinamo are până acum două victorii din tot atâtea meciuri pe stadionul din Ștefan cel Mare, de fiecare dată cu câte trei goluri marcate, iar acum echipa noastră vrea să se mențină într-o zona cât mai confortabilă a clasamentului.

Dario Bonetti a fost prezent astăzi la conferința de presă premergătoare partidei cu Mioveni.

„La Săftica, nu discutăm despre bani, vorbim despre munca pe care trebuie să o facem, cum să creștem calitatea echipei. E ușor să țin jucătorii concentrați, sunt motivați, dacă ești motivat, poți să joci bine. Au o vârstă bună, o oportunitate bună, se antrenează bine.

E normal să ai rezultate și bune, și rele. Anton e un jucător important, are probleme la genunchi, are nevoie de timp de acomodare. Vorbesc zilnic cu el, vine la teren, încearcă să se recupereze cum trebuie, cred că în câteva săptămâni, îl vom avea disponibil să joace pentru noi. Nu îl știu pe agent, nu știu ce se întâmplă în afară de Săftica, eu discut cu jucătorul, nu cu agentul. Știu că Anton este îndrăgostit de club, este un jucător serios, e suficient să discut doar cu el.

Toată lumea este concentrată în acest moment, fotbalul este important să trăiești prezentul, nu trecutul și viitorul, vom vedea ce va decide FIFA. Nu știu ce va decide FIFA, clubul are avocat, el este responsabil. E ușor să găsești jucători, nu e problemă.

Sorescu este un jucător important, cel mai important, e pregătit să joace la echipa națională, are o formă sportivă excelentă, a început bine sezonul, e foarte important pentru viitorul noi. Este un jucător foarte bun, sunt bucuros că îl am sub comanda mea. Radu este accidentat pentru încă o săptămână, dar încercăm să găsim o nouă soluție. Avem un grup motivat, nu e o problemă”, a declarat Dario la conferința de presă premergătoare partidei de luni seară.

Dario Bonetti știe că fiecare meci din Liga I este foarte greu pentru Dinamo, dar antrenorul dinamovist spune că Dinamo ar fi putut avea și mai multe puncte, dar e un lucru normal ținând cont de media de vârstă scăzută a echipei.

„Mioveni este un adversar greu, trebuie să luăm totul pas cu pas, încercăm să obținem puncte, asta e important pentru noi acum. Putea fi mai bine decât numărul de puncte de acum, puteam avea 7, chiar 9, în ultimul meci nu am jucat așa cum am vrut în prima parte, am jucat un fotbal de proastă calitate în prima parte, dar așa e cu tinerii, au momente mai puțin bune, ei trebuie să rămână concentrați în fiecare meci.

Trebuie să ne facem treaba în timpul săptămânii, să îi ajutăm pe tineri să crească, concentrarea mea este aici, nu trebuie să ne uităm ce se scrie, ce se vorbește. De aceea trebuie să rămânem la Saftica concentrați.

Nu simt presiune să fiu antrenor la Dinamo, presiunea este normală în sport, pentru antrenor, dar e important să ai rezultate, asta e tot ce contează”, a mai spus Dario Bonetti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s