VIDEO | Robert Moldoveanu: “Noi am fost crescuți în spiritul lui Dinamo”

Dinamo va primi luni, ora 21:30, vizita formației CS Mioveni, partidă contând pentru etapa a 5-a din Liga I.

Dinamo are până acum două victorii din tot atâtea meciuri pe stadionul din Ștefan cel Mare, de fiecare dată cu câte trei goluri marcate, iar acum echipa noastră vrea să se mențină într-o zona cât mai confortabilă a clasamentului.

Astăzi a fost organizată conferința de presă premergătoare partidei cu Mioveni de pe teren propriu.

Robert Moldoveanu nu a marcat încă în acest sezon, dar tânărul dinamovist crescut în Ștefan cel Mare vrea să spargă gheață și să se impună în primul 11:

,,Ne așteaptă un meci important pentru noi, venim după o înfrângere, trebuie să luăm cele trei puncte luni cu Mioveni. Atmosfera este una bună, suntem un grup unit, suntem mulți tineri, ne-am unit și o să ducem Dinamo acolo sus, unde îi este locul. Noi ne dorim să creștem de la meci la meci, victoriile sunt baza pentru noi, moralul ni-l luăm din victorii.

Eu sincer nu mai citesc știrile, nu vreau să mă încarc negativ. Nu cred că o să se mai întoarcă Cortacero în țară, e mult tupeu să se înscrie la masă credală. Chiar dacă au venit din liga a doua, sunt o echipă bună, cu jucători cu experiență, noi suntem Dinamo, trebuie să luăm cele trei puncte. Noi îi lăsăm pe restul să vorbească, noi încercăm să ne facem jocul nostru, noi luptăm că să câștigăm. Domnul Bonetti este un antrenor foarte bun, știe să țină grupul aproape, a venit cu idei de joc bune pentru noi.

Noi am fost crescuți în spiritul lui Dinamo, poate un jucător străin nu înțelege, noi copiii trebuie să demonstrăm că avem valoare să jucăm la Dinamo. Filip și Paul sunt dinamoviști convinși, cred că o să rămână la Dinamo și o să fie totul bine. E ceva normal să îți ceri drepturile salariale, străinii sunt mai protejați, că pot să meargă direct la FIFA.

În momentul acesta, sper să dau cât mai multe goluri și să îmi ajut echipa cât mai mult, să mă duelez cu Deian, să devenim golgheteri amândoi. Eu am trecut prin multe accidentări, de aceea am și stat mult pe bară, sunt mulțumit că joc și sper să ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri”, a declarat Robert Moldoveanu la conferința de presă premergătoare partidei cu Mioveni.

Lasă un răspuns