Concluziile lui Iuliu Mureșan după Dinamo – CS Mioveni 0-1

Dinamo a pierdut la limită meciul cu nou-promovata CS Mioveni, scor 0-1, iar Iuliu Mureșan (67 de ani), nu era mulțumit nici cu egalul.

„Echipa a luptat, am ratat și, din păcate, cei de la Mioveni au marcat dintr-o execuție norocoasă. E păcat că n-am câștigat. Nu ne mulțumea nici egalul. În fotbal se întâmplă și lucruri pe care nu le dorești însă.

A fost încurajator debutul lui Amzar. A jucat de parca avea câțiva ani în Liga 1. Se integrează foarte mulți tineri în primul 11. Sigur, noi vom crește cu fiecare zi de antrenament și cu fiecare meci disputat. Am fost conduși în toate meciurile. Ne-a lipsit și norocul, dar nu dăm vina pe el.

Nu ne rămâne decât să ne pregătim în continuare și să avem încredere în jucători. În fiecare zi rezolvăm multe probleme ale clubului. Ne-ar ajuta foarte mult dacă s-ar debloca transferurile și am putea să ne întărim cu 2-3-4 jucători. Se simte că n-avem experiență”, a declarat Mureșan.

  • În clasamentul Ligii 1, Dinamo ocupă poziția a opta, cu șase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul zece, cu același număr de puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s