Farul s-a impus în fața lui Dinamo, iar Florin Bratu i-a urmărit pe jucătorii tineri de la cele două echipe. Ce spune despre probleme de la clubul său de suflet

bratu

Florin Bratu (41 de ani), noul selecționer al echipei naționale de tineret a României, a mers să-i urmărească pe jucătorii U21 la meciul Farul Constanța – Dinamo.

Farul Constanța s-a impus în fața lui Dinamo, scor 3-0, în etapa a 6-a din Liga 1, iar Florin Bratu i-a urmărit cu atenție pe jucătorii tineri de la cele două echipe. Selecționerul echipei naționale a României U21 s-a declarat încântat de faptul că a avut ocazia să vadă pe teren mai mulți jucători pe care s-ar putea baza pe viitor.

Totodată, fostul fotbalist și antrenor al lui Dinamo a comentat și în legătură cu situația dificilă de la clubul nostru, iar acesta recunoaște că speră ca trupa „câinilor” să își găsească echilibru și să redevină o forță în Liga 1.

„E dificil pentru Dinamo, pentru fotbalul romanesc, sper sa isi revina si sa-si gaseasca echilibrul si sa redevina o forta Dinamo”, a spus Florin Bratu la finalul meciului.

Echipa națională a României U21 se pregătește pentru cele două meciuri pe care le vor juca în luna septembrie. „Tricolorii” mici vor întâlni reprezentativa Angliei pe 3 septembrie, iar pe 7 se vor duela cu Georgia, iar ambele meciuri vor avea loc pe teren propriu.

Selecționata condusă de Florin Bratu va participa la Campionatul European 2023, toate acestea deoarece a fost calificată din oficiu deoarece are calitatea de țară organizatoare.

Lasă un răspuns