Dănciulescu se teme pentru Dinamo: „Nu știu dacă acești jucători tineri pot crește în acest climat”

Farul – Dinamo s-a terminat 3-0, după un meci de poveste, în care Jefte Betancor a reușit un gol de la 60 de metri. „Câinii” au ajuns la trei înfrângeri la rând în Liga 1, iar Ionel Dănciulescu a analizat situația lui Dinamo.

„Corbul” se teme că jucătorii tineri de la Dinamo nu se vor dezvolta într-un mod sănătos dacă echipa va continua să piardă în Liga 1.

„O prestație modestă din toate punctele de vedere. Așa se întâmplă când ai foarte mulți tineri în echipă, care au jucat doar la Liga 3. Ei pot aduce un plus, dar ai nevoie de timp, cum a spus și Dario Bonetti.

Doar că nu știu dacă vor avea parte de timp. Nu știu dacă acești jucători tineri pot crește în acest climat, dacă vor avea înfrângeri pe linie. Ei joacă meci de meci, dar din punct de vedere al moralului nu este bine să crești așa. Lucrurile se pot schimba, dacă echipa va juca precum în primele meciuri”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

  • În urma acestui rezultat, Farul a urcat pe locul 4 într-un clasament provizoriu, cu 11 puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe 11, cu 6 puncte.