Alexandru Răuță: „Avem nevoie de întăriri!”

Farul Constanța a învins-o pe Dinamo, scor 3-0, în runda cu numărul 6 din Liga 1. Alexandru Răuță (29 de ani), unul dintre cei mai experimentați fotbaliști rămași în lotul lui Dinamo, le cere conducătorilor să facă tot posibilul pentru a aduce jucători noi la echipă. În caz contrar, mijlocașul „câinilor” prevede un sezon complicat.

„Știam că vor veni și momente dificile. Am luat și un gol de cascadorii râsului și asta a fost. Lucrurile astea nu se antrenează. O execuție ca a lui Jefte se întâmplă o dată pe sezon. Betancor a dat cum a dat și Borja Valle sezonul trecut cu Botoșani. L-a prins pe Eșanu în față, e o seară neagră.

Gândiți-vă că noi, cei mai în vârstă, încercăm să îi intergrăm ușor-ușor. Unii dintre ei nu au jucat nici la Liga 2, doar la Liga 3. E greu. Noi suntem o echipă în formare, dar așteptările sunt mari. Anul ăsta va fi infernal de greu. Dacă nu se fac niște transferuri, nu văd bine treaba.

Până acum două etape ne-au ieșit lucrurile, cred că sunt echipe într-o situație mai rea. Doar că noi de la etapă la etapă pierdem din turație, nu e bine, dacă nu vin jucători va fi foarte greu. Doar Anton mai are memoriu, noi suntem cu sufletul la echipă, iar Paul este un caracter frumos, dăm totul”, a declarat Alex Răuță după meci.