Ricardo Grigore, recunoaște că Dinamo trece printr-o perioadă dificilă: „Trebuie să ne adaptăm la fiecare moment greu”

Ricardo Grigore de la Dinamo Bucuresti, isi manifesta bucuria dupa ce a marcat in poarta celor de la FC Voluntari, in etapa a 6- a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal, sambata 27 aprilie 2019, in Voluntari, Ilfov. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Farul a învins-o pe Dinamo, cu scorul de 3-0, vineri seară, la Ovidiu, într-un meci din cadrul etapei a șasea a Ligii I.

Ricardo Grigore a vorbit despre meciul pierdut de Dinamo pe terenul celor de la Farul Constanța. Deși recunoaște că Dinamo trece printr-o perioadă foarte dificilă, Ricardo Grigore nu crede că este cazul să se vorbească deja de retrogradare.

Totodată, Ricardo Grigore strigă adunarea și le transmite tinerilor jucători din „Groapă” că trebuie să demonstreze că merită să joace în Liga 1.

„E un moment greu, dar trebuie să trecem peste pentru că ne așteaptă un meci greu cu FC Argeș. Au jucători cu calitate, dar nu sunt greu de oprit. Am avut o seară neagră, au avut niște execuții frumoase. Nu avem ce să facem. Trebuie să fim mai atenți. Este greu, dar asta este situația. Trebuie să ne adaptăm la fiecare moment greu din viața noastră. Trebuie să îi ajutăm pe cei tineri să capete repede încredere pentru că este o șansă pentru toți ca să arate că merită să joace în Liga 1. Să nu uităm de câte ori ne-a salvat Eșanu.

Am fost în cele mai rele situații. Momentan nu avem presiune, mai sunt multe etape de jucat, nu am retrogradat. Cine a rămas aici trebuie să dea totul și să salvăm echipa. Trebuie să ne gândim că ăștia suntem și așa o să abordăm tot campionatul dacă nu se ridică interdicția la transferuri”, a spus Ricardo Grigore la finalul meciului cu Farul.