Dario Bonetti, după eșecul de la Constanța: „Problema nu este golul doi, golul trei, ci performanţa în sine”

Farul a învins-o pe Dinamo, cu scorul de 3-0, vineri seară, la Ovidiu, într-un meci din cadrul etapei a șasea a Ligii I.

La flash-interviul de după meci, Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat dezamăgit de jocul prestat de echipa noastră şi de scorul dur de pe tabelă.

„Ştiam că va fi complicat încă de când am venit aici, dar nu acesta este meciul pe care trebuie să-l câştigăm. Trebuie să muncim pentru a fi competitivi. Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România, cu jucători tehnice, de calitate. Aceasta este realitatea momentului şi trebuie să ne atingem obiectivele. Va fi complicat, dar singura şansă este să muncim în fiecare zi şi să ne îmbunătăţim.

Problema nu este golul doi, golul trei, ci performanţa în sine. Nu e nicio diferenţă între a pierde cu 1-0, 2-0 sau 3-0. E nevoie de timp, ai nevoie de timp pentru a creşte nivelul, iar asta nu e uşor. Farul este o echipă cu calitate, dar ei îşi aleg jucătorii, noi nu avem cum.

În primul rând vreau să vă spun că sunt foarte mulţumit că lucrez cu aceşti tineri pentru că sunt buni. Apoi, m-aş bucura să am de unde alege. Dar, într-o situaţie aşa cum este a noastră, partea tehnică depinde şi de partea financiară şi evident că am vrea să găsim jucători cu un anumit nivel. E foarte important pentru noi că suporterii sunt aproape de echipă. E mai uşor să antrenezi Liverpool sau Manchester City”, a spus italianul Dario Bonetti, la finalul partidei cu Farul.

  • În urma acestui rezultat, Farul a urcat pe locul 4 într-un clasament provizoriu, cu 11 puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe 11, cu 6 puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s