Dinamo pleacă fără puncte de la Constanța. Gafă majoră de arbitraj!

Farul a învins-o pe Dinamo, cu scorul de 3-0, vineri seară, la Ovidiu, într-un meci din cadrul etapei a șasea a Ligii I.

Echipa lui Gică Hagi a deschis scorul în minutul 12. De Nooijer a centrat, iar Betancor a trimis mingea în poarta lui Eșanu. Patru minute mai târziu, Betancor a nimerit bara, cu un șut la colțul lung. Dinamo a replicat prin Steliano Filip, care a trimis de la aproape 30 de metri, dar Aioani a reținut fără probleme.

Imediat după pauză, Jefte s-a înscris în cursa pentru reușita sezonului. A punctat cu o lovitură din propria jumătate. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 57, de George Ganea, în ciuda ocaziilor imense ratate de constănțeni.

GAFĂ MAJORĂ DE ARBITRAJ! ÎN MINUTUL 47, BRADLEY DE NOOIJER, TREBUIA SĂ FIE ELIMINAT.

La 1-0 pentru gazde, De Nooijer l-a faultat pe Giani Crețu, care avea șansa să fie angajat în profunzime de Robert Moldoveanu, cu balonul la picior. De Nooijer, avertizat în prelungirile primului act, l-a tras de braț pe Crețu. În ciuda protestelor venite de pe banca lui Dinamo, „centralul” George Găman l-a iertat pe olandez de al doilea galben.

Decizia corectă – trimiterea lui De Nooijer la cabine – ar fi putut schimba soarta partidei de la Ovidiu, mai ales că Farul a dus scorul la 3-0 în următoarele minute.

De Nooijer a văzut primul galben în minutul 45+2, când, fără să aibă vreo legătură cu mingea, l-a oprit pe Steliano Filip ca la rugby.

  • În urma acestui rezultat, Farul a urcat pe locul 4 într-un clasament provizoriu, cu 11 puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe 11, cu 6 puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s