Costel Orac, a suferit un infarct! Care este starea fostului jucător al lui Dinamo + Prima reacție a acestuia

Fostul mare fotbalist al clubului Dinamo, Costel Orac (62 de ani), a suferit un infarct după ce ar fi cosit prin grădină, pe arșiță, în urmă cu câteva zile. Imediat după ce a suferit atacul de cord, Orac a fost transportat la Spitalul Fundeni din București, unde medicii au decis să îl țină sub supraveghere. În prezent starea lui este stabilă.

La scurt timp după nefericitul eveniment, Orac a oferit o primă reacție, prin care a ținut să îi liniștească pe susținătorii săi. Acesta a dezvăluit că se simte bine și important este că a reușit să treacă peste această grea încercare.

„Da, este adevărat, am suferit un infarct. Acum mă simt bine, slavă Domnului. Sunt în continuare internat, dar e important că am trecut peste acest hop. Vă mulţumesc că vă gândiţi la mine şi sper să ne auzim într-o ipostază mai plăcută”, a transmis Costel Orac.

  • Costel Orac a evoluat în 200 de meciuri pentru Dinamo, în perioada 1981 – 1989 și între 1990 – 1991, iar pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Politehnica Galați, Dunărea Galați, Victoria București, Etoile Carouge FC și Unirea Focșani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s