Dinamo nu reușește să își revină și pierde cu FC Argeș

Dinamo – FC Argeș s-a încheiat cu victoria piteștenilor, scor final 0-2, în meciul din etapa a 7-a a Ligii 1. Ambele reușite ale partidei au fost marcate de către veteranul, Cristi Tănase. Echipa noastră ajunge astfel la patru înfrângeri consecutive și cade pe locul 13 în clasament.

În minutul 10, Cristi Tănase deschidea scorul din marginea careului. Mingea degajată de Greab a fost prelungită pe spate, cu capul, de Said până la Tănase. „Decarul” piteștenilor a preluat pe poziție viitoare și nu a stat pe gânduri. A șutat de la aproximativ 20 de metri direct în vinclu.

Au urmat replicile dinamoviștilor. Bordușanu, intrat în locul accidentatului Amzar, a șutat în Miguel de la 11 metri (41), iar Moldoveanu a ratat o șansă imensă în prelungirile primului act (45+1). Atacantul lui Dinamo l-a driblat pe Greab, dar a șutat în piciorul aceluiași Miguel, providențial pentru oaspeți.

Dinamo a alergat după egalare și în partea secundă, însă golul nu s-a lipit de alb-roșii. Neicuțescu a trimis milimetric pe lângă, pentru ca la faza imediat următoare Cristi Tănase să majoreze avantajul Argeșului (62). Dumitrașcu i-a așezat mingea la marginea careului, iar „Dodel” n-a iertat nici cu stângul: șut plasat perfect, la „lung”.

„Câinii” au arătat o atitudine bună în meci, au controlat pe alocuri, însă în compartimentul ofensiv au suferit din plin. De la gazde, Amzar a părăsit terenul cu ajutorul staff-ului medical, ceea ce ar putea însemna o accidentare gravă.

  • Pentru formația noastră urmează derby-ul cu FCSB, care se va disputa peste două săptămâni, după pauza dedicată echipelor naționale.

Lasă un răspuns