Deian Sorescu, blocat de Dinamo în drumul spre FCSB! Mesaj ferm pentru Gigi Becali

Deian Sorescu pare că e blocat de Dinamo! Deşi se află pe lista de transferuri, conducerea nu vrea să renunţe la cel mai bun fotbalist pe care îl avem. După oferta de la Legia Varşovia, câinii au refuzat-o şi pe cea venită de la FCSB. Iuliu Mureşan a oferit un răspuns clar pentru echipa din Berceni.

Iuliu Mureşan a dezvăluit că a refuzat oferta FCSB-ului. „Nu e nicio noutate cu Sorescu. Rămâne jucătorul lui Dinamo. Nu s-a materializat oferta de la FCSB. Am refuzat”, a spus Mureşan.

IULIU MUREŞAN ANUNŢĂ NOI TRANSFERURI LA DINAMO

Dinamo nu renunţă la Deian Sorescu, dar anunţă şi alte transferuri. Iuliu Mureşan e asaltat cu telefoane de către impresari şi jucători liberi. A realizat deja primul transfer, cel al fundaşului Constantin Nica după ridicarea interdicţiei la transferuri.

„E un pas important pentru noi, o victorie importantă că s-au deblocat transferurile. Deja am semnat primul contract cu fundaşul Constantin Nica. Se antrena cu echipa din aprilie, dar nu ştiu de ce nu fusese legitimat de cei care au fost înaintea noastră.

Avem o listă de jucători. Suntem în discuţii cu jucători, dar şi cu impresari. E foarte important că putem creşte valoarea lotului şi să avem concurenţă pe posturi. Între 4 şi 6 jucători avem nevoie, în toate compartimentele. Torje e un jucător care poate fi o variantă, dar nu ne-am gândit deocamdată. Mă caută impresari şi jucători foarte mulţi, dar trebuie să alegem cu discernământ”, a mai spus Iuliu Mureşan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s