Gabriel Torje a efectuat primul antrenament cu „câinii”

Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri și vrea să profite de ultimele zile înaintea încheierii ferestrei de transferuri și să aducă jucători cu experiență pentru a consolida formația.

După ce i-a adus pe Constantin Nica și pe Răzvan Popa, Dinamo urmează să ajungă la un acord și cu Gabriel Torje, care a ajuns vineri dimineață la București, unde ar urma să pună la punct ultimele detalii înaintea semnării contractului cu Dinamo.

Torje nu doar că a venit în București pentru a discuta cu cei din conducere, însă Gabriel Torje s-a ținut de cuvânt și a participat în această dimineață la antrenamentul condus de Dario Bonetti. Mijlocașul de bandă nu a semnat încă cu Dinamo, dar este foarte posibil să fie anunțat astăzi, iar mâine, începând cu ora 14:00, să fie prezentat oficial în conferința de presă organizată la stadionul Dinamo.

  • Gabi Torje revine la Dinamo din postura de jucător liber de contract. Mijlocașul de bandă și-a încheiat ultima aventură, cea de la Bandirmaspor, din liga a doua a Turciei, în aprilie.
  • La ultimul club la care a fost legitimat, Gabi Torje a bifat opt apariții în campionat, reușind un gol și o pasă decisivă.
  • Gabi Torje ajuns la 31 de ani a mai evoluat la Dinamo în perioada ianuarie 2008 – august 2011, când a fost vândut la Udinese pentru 5 milioane de euro, și între februarie și iunie 2018.
  • În cele două perioade, Gabi Torje a strâns 141 de meciuri pentru Dinamo, club în tricoul căruia a marcat 22 de goluri și a contribuit decisiv, prin assist-uri, la alte 28 de reușite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s