VIDEO | Dinamo și-a prezentat nou-veniți. Iuliu Mureșan, anunță că vor mai urma: „Mai am doi jucători care au semnat”

Dinamo și-a prezentat astăzi primele 4 achiziții după ce i s-a ridicat interdicția de a face transferuri: Gabriel Torje, Cosmin Matei, Constantin Nica și Răzvan Popa.

În cadrul unei conferințe de presă, Iuliu Mureșan a anunțat noile întăriri din Ștefan cel Mare: fundașii Răzvan Popa și Constantin Nica și mijlocașii Gabi Torje și Cosmin Matei.

De asemenea, administratorul special de la Dinamo a dezvăluit și cine sunt jucătorii pe care îi așteaptă în zilele următoare.

”Am reușit să deblocăm transferurile și să trecem la treabă. Concurența duce la lucruri bune, la progres. N-am mai vrut să aduc mulți jucători străini, ca înainte. Am vrut să aduc jucători români, pe care trecutul îi leagă de Dinamo. Au venit cu inima deschisă și vor să ajute aces club să ajungă pe locul pe care îl merită.

Mai am doi jucători care au semnat și vin mâine-seară, atunci vor ajunge în București. Unul e Ivanovski, iar celălalt e portarul Plamen Iiev. Va mai veni un alt jucător care vine mâine. El e mijlocaș, poate juca și fundaș central, e un număr 8, un «box-to-box».

Așadar, vor fi 7 jucători transferați. Oricum, campania de transferuri nu se oprește aici, putem aduce jucători liberi de contract și începând de luni. Mă simt «arestat» de 4 dinamoviști valoroși, sunt încântat că sunt flancat de jucători adevărați, de dinamoviști.

Toți au avut o dorință mare de a ajuta clubul, n-au venit pentru salarii. Torje e bine pregătit, va prelua rolul de dirijor în teren. S-a schimbat deja aerul la Săftica, vă spun eu”, a declarat Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s