Gabriel Torje, primele declarații după ce a ajuns în București: „M-a sunat Dario Bonetti când s-au deblocat transferurile”

Dinamo a dat lovitura pe piața transferurilor și l-a convins pe Gabriel Torje să revină în Ștefan cel Mare. Dario Bonetti este cel care a pus mâna pe telefon și l-a chemat la echipă. Mijlocașul va merge azi la Săftica pentru a purta discuția finală cu cei din conducere și cu tehnicianul.

Gabriel Torje este gata să pună umărul la salvarea lui Dinamo. Ajuns la 31 de ani, Torje a recunoscut că nu mai este un jucător scump, dar spune că nici nu va juca gratis pentru Dinamo.

„Sunt liber de contract, am venit la București ca să vorbesc cu cei de la Dinamo. M-a sunat Dario Bonetti când s-au deblocat transferurile, a zis că va discuta cu cei din conducere și le va spune să mă contacteze. Am venit la București, dimineață mă duc la antrenament, apoi o să vorbim și nu cred că va fi vreo problema și ne vom înțelege.

Nu am vorbit de vreun euro cu cineva. Eu am venit, sunt aici, am vrut să fiu alături de Dinamo. E clar că nu o să joc gratis cât timp îmi va trebui benzină să ajung la Săftica, să mănânc, să am unde să stau, însă nu vreau luna de pe cer”, a spus Torje pe aeroport.

  • Ajuns la 31 de ani, Torje este cotat acum la 350.000 de euro.