FOTO | Gabi Torje a ajuns la București! Al treilea ”mandat” pentru Torje la Dinamo?

Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri și vrea să profite de ultimele zile înaintea încheierii ferestrei de transferuri și să aducă jucători cu experiență pentru a consolida formația.

După ce i-a adus pe Constantin Nica și pe Răzvan Popa, Dinamo ar fi ajuns la un acord și cu Gabriel Torje, care a ajuns vineri dimineață la București, unde ar urma să pună la punct ultimele detalii înaintea semnării contractului cu Dinamo.

Chiar dacă spunea recent că nu s-a gândit la varianta ”Torje”, Iuliu Mureșan a declarat că Torje reprezintă o opțiune pentru Dinamo și a dezvăluit că mijlocașul își dorește să revină în Ștefan cel Mare.

”E o gură mare de aer, avem nevoie de 5-6 jucători. Am discutat cu Dario Bonetti, să vedem de ce are nevoie. El este specialistul, eu trebuie să execut. Până luni o să tot aducem jucători, nu știu dacă în fiecare zi, dar o să încercăm să ne mișcăm repede, avem nevoie de un plus de experiență.

Gabi Torje bineînțeles că este o opțiune, sunt convins că mai are multe de spus în fotbal. Din ce știu eu, își dorește să revină. O să vedem! Avem nevoie de experiență pe toate posturile, chiar și pe cel de portar”, a declarat Iuliu Mureșan.

  • Gabi Torje revine la Dinamo din postura de jucător liber de contract. Mijlocașul de bandă și-a încheiat ultima aventură, cea de la Bandirmaspor, din liga a doua a Turciei, în aprilie.
  • La ultimul club la care a fost legitimat, Gabi Torje a bifat opt apariții în campionat, reușind un gol și o pasă decisivă.
  • Gabi Torje ajuns la 31 de ani a mai evoluat la Dinamo în perioada ianuarie 2008 – august 2011, când a fost vândut la Udinese pentru 5 milioane de euro, și între februarie și iunie 2018.
  • În cele două perioade, Gabi Torje a strâns 141 de meciuri pentru Dinamo, club în tricoul căruia a marcat 22 de goluri și a contribuit decisiv, prin assist-uri, la alte 28 de reușite.